Slovenija > Črna kronika
573 ogledov

Grožnje in pretepi za izmišljeni dolg

pest, pesti, spor, poškdoba Shutterstock
Nov dolg sta si enostavno izmislila, prav tako obresti.

Celjski  kriminalisti so zaradi suma izsiljevanja prijeli 35-letnega državljana  Bosne  in  Hercegovine  s  stalnim prebivališčem v
Sloveniji. Drugega osumljenega, 25-letnega državljana Bosne in Hercegovine, prav tako s stalnim prebivališčem v Sloveniji, še iščejo.

Osumljena  sta stara znanca policije. Eden od njiju je maja lani 29-letniku iz Celja posodil manjšo vsoto  denarja, nato pa sta ga osumljena začela  izsiljevati  za  glavnico in namišljene obresti, ki so do septembra lani znašale  že  25-kratnik vrednosti glavnice.

Osumljena sta oškodovancu močno grozila in ga tudi pretepla. Ko je oškodovanec izročil zahtevani denar osumljenima, sta si izmislila  nov dolg inobresti na nov dolg. Oškodovanec je moral oktobra leta lani izročiti osumljenima tovorno vozilo, vredno kar 250-krat več kot je bila vredna glavnica. Izsiljevanje se tudi s tem ni končalo, zato je oškodovani zbral pogum in kaznivo dejanje naznanil policiji.

35-letnika so s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor. Za 25-letnega osumljenca so razpisali iskanje.

Pornografija izsiljevanja Slovenija Najmanj sto Slovencev, ki so se slekli, izsiljujejo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 12:30 21.januar 2018.

    Kadar gre za kaznivo dejanje oseb ,ki sodijo med nižje razredni člane družbe se razpišejo na dolgo in široko ! ? Zakaj niste omenjali groženj z nožem na osnovni šoli ? ............http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/na-ljubljanski-soli-vlada-panika-sestosolec-z-nozem-nad-vrstnike

  • Avatar čavez
    čavez 09:24 21.januar 2018.

    Čefurska posla to golazen enostavno izgnat iz Slovenije in njihove somišljenike tudi.