Svet
10939 ogledov

Posnela duhovnika v kočljivih položajih

Saška Kovačević Facebook
Cerkev pretresa nov škandal. 27-letnica spala z duhovnikom, ga posnela in izsiljevala.

Katoliško cerkev v Bosni in Hercegovini pretresa spolni škandal. Policija je tri osebe prijela; osumljene so zaradi posnetkov spolnosti in izsiljevanja duhovnika. V izjavi, ki je opisana v predlogu za odredbo pripora Saški Kovačević in njenega partnerja Aleksandra Vasiljevića iz Doboja je duhovnik iz Modriče podrobno opisal, da je dekle spoznal še kot mladoletnico, pišejo Novosti.rs.

Spoprijateljila sta se, ona si je z njegove strani sposojala denar. Že takrat mu je predlagala tudi romantično razmerje, ki pa ga je duhovnik zavrnil. Medtem naj bi jo poskušal obvarovati pred "slabo družbo", v kateri se je gibala. Ko je napolnila 20 let, mu je rekla, da ga ljubi in da si želi spolnosti z njim, je povedal duhovnik.

Čeprav se je upiral, sta se sestala v župnišču, pila sta alkohol in na koncu odšla v spalnico. Duhovnik je opisal, da se mu je zdelo, da je v prostorih še nekdo, a na njegove klice se ni nihče odzival. Z mladenko je imel nato krajši spolni odnos. Čez mesec dni se je izkazalo, da je bila to - opisuje duhovnik - druga mladenka, medtem ko je Saška Kovačević vse snemala z namenom, da ga izsiljuje za denar. Sprva ji ga ni želel dati, ker je vedel, da se na posnetkih ne vidi obrazov.

Pornografija izsiljevanja Slovenija Najmanj sto Slovencev, ki so se slekli, izsiljujejo

Čez čas mu je Saška Kovačević predstavila dekle, s katero je v resnici imel odnos; sestala sta se v župnišču in popila kozarec vina. Duhovnik v svoji izjavi opisuje, da se je kmalu počutil omotično, kot da bi bil drogiran. Ženska je to izkoristila in z njim imela še en spolni odnos, kar je bilo ponovno posneto, tokrat je bil jasno viden tudi obraz. Duhovniku tokrat ni preostalo drugega, kot da plača denar; sposodil si ga je od prijateljev, dvignil prihranke.

Čez nekaj mesecev se mu je zopet oglasila Kovačevićeva, ga prosila, da ji oprosti. Duhovnik jo je prosil, da ga pusti na miru, ona pa je začela naročati stvari preko spletnih prodajaln na njegov naslov in mu naročila, da jih plača, sicer bodo težave.  

Duhovnik je spoznal tudi njenega partnerja, kateremu je - kot je povedal v izjavi - plačal več tisoč evrov in mu izročil tudi svoj audi A4. Ker to ni bilo dovolj in ker so se izsiljevanja nadaljevala, se je duhovnik vendarle obrnil na policijo.

Saška Kovačević in Aleksandar Vasiljević sta v priporu, policija je prijela še Mila Joksimovića, ki naj bi ravno tako sodeloval v izsiljevanju duhovnika. Vsem trem grozi kazen zapora od enega do deset let, še pišejo Novosti.rs.

 Enrique Peña Nieta Za bodočo prvo damo Svet Cerkev v škandalu zaradi predsednikove žene

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.