Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Hladnokrvno umorila sina

Mati je hladnokrvno ubila svojega sina. Žurnal24 main
ZDA je pretresel umor 20-letnega Mitchella, ki ga je med urjenjem streljanja ubila njegova mati Marie Moore. Z njegovo smrtjo je želela namreč rešiti svet.

Štiriinštiridesetletna duševno bolna Marie Moore je verjela, da pripada skupini antikristov in je svojega dvajsetletnega sina Mitchella ubila med urjenjem streljanja v ameriškem mestu Casselberry v zvezni državi Florida. Celoten zločin so posnele tudi varnostne kamere, videoposnetek pa se je le nekaj ur za tem že pojavil na Youtubu, a je bil po nekaj urah umaknjen.

Kot je razvidno iz posnetka, je Mitchell, ki je svojo mamo povabil na urjenje streljanja, v svoji kabini streljal na tarče. Ob tem pa si ni niti predstavljal, kaj v ozadju načrtuje njegova mati. Slednja je stopila za njim, vanj namerila pištolo in ga ustrelila. Mitchell je bil v trenutku mrtev, Marie pa je takoj za tem pištolo usmerila v svoja usta in se ustrelila. Nekaj minut pozneje je umrla v bolnišnici.

Zakaj se je Moorova odločila za tak korak, so kasneje s pomočjo njenega pisma ugotovili policisti. "Morala sem svojega sina poslati v nebesa, sebe pa v pekel," je v pismu zapisala 44-letna ženska. Preiskovalci so doma našli tudi dva videoposnetka, na katerem Marie razlaga o svojih halucinacijah: "Na splošno sem dober človek, toda hudič in bog sta še hujša od mene. Zelo me je sram. Strah me je. Vedno bom zato plačevala." Tako je želela s smrtjo svojega sina svet rešiti pred nasiljem. Bog ji je namreč sporočil: "Ti imaš orožje. To lahko storiš." Ona pa je dodala: "Moram umreti in iti v pekel, tako da bo na svetu v prihodnjih tisoč letih mir."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.