Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Hlod mu je stisnil nogo

Žurnal24 main
Pri Slovenj Gradcu se je v četrtek zgodila delovna nesreča. Med delom v gozdu se je poškodoval 52-letni domačin, ki mu je pri podiranju dreves hlod stisnil nogo.

Kot so sporočili iz slovenjgraške policijske uprave, je v četrtek ob 17.20 domačinka s Tolstega Vrha nad Ravnami na Koroškem poklicala na interventno številko policije 113 in policistom povedala, da že okoli pol ure sliši klice na pomoč, ki prihajajo iz gozda pod kmetijo, kjer je pred tem slišala zvok motorne žage. Domnevala je, da se je nekdo poškodoval. Takoj je bilo na kraj napoteno reševalno vozilo in policijska patrulja.

Ob prihodu na kraj nesreče so policisti ugotovili, da se je med delom v gozdu poškodoval 52-letni domačin. Pri podiranju dreves mu je podrti hlod stisnil nogo, tako da je ostal ukleščen pod deblom. Utrpel je komplicirani odprti zlom noge v predelu leve goleni. Po zdravniški pomoči reševalcev, ki jih je na kraj nesreče v gozd s traktorjem zapeljal bližnji sosed, ker je bila gozdna cesta za reševalno vozilo neprevozna, je bil z reševalnim vozilom prepeljan v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem, ki so opravili ogled kraja nesreče pri delu v gozdu, znakov tuje krivde niso ugotovili, zato bodo o dogodku podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo Slovenj Gradec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.