Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Hrvati na mejnih prehodih želi mamila

Kokain Shutterstock
Hrvaški policisti so minuli konec tedna na mejnih prehodih s Slovenijo Starod in Jelšane pri 14 tujcih odkrili mamila, skrita na precej neobičajnih mestih. Zasegli so marihuano, hašiš, kokain in ekstazi.

V jabolko je mamila skril 32-letni nemški državljan, njegov 26-letni rojak pa jih je poskušal pretihotapiti v embalaži za sok. Z drogami v predelanem vžigalniku so ujeli 23-letnega Francoza, z marihuano v embalaži mehčalca pa Italijana. Neki Avstrijec je poskušal medtem marihuano čez mejo prenesti v steklenici med svojim spodnjim perilom, so danes sporočili iz policijske uprave na Reki.

Pri več tujih državljanih, med drugim iz Švice in Norveške, so sicer hrvaški policisti mamila našli tudi na "običajnih" mestih, kot so na primer predali v avtomobilih ali pod avtomobilskimi sedeži. Skupno so konec tedna zasegli 62 gramov marihuane, 14 gramov hašiša, 5,5 grama kokaina in devet tabletk MDMA, bolj znanih kot ekstazi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.