Slovenija > Črna kronika
4609 ogledov

Huda nesreča, če ne bi mogel iz avta, bi zgorel

Prometna nesreča pri Lomu
1/4
PGD Dolnji Logatec
Včeraj nekaj pred sedmo zvečer je na glavni cesti Solkan – Plave (na Dolgi Njivi) prišlo do hude nesreče, do čelnega trčenja dveh avtomobilov. Oba udeležena voznika sta bila predvidoma huje poškodovana.

36-letni voznik je ob 18.55 vozil iz Solkana proti naselju Plave. Ko je pripeljal v desni nepregledni ovinek je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, vozilo je v ovinku zaneslo v levo čez sredinsko neprekinjeno ločilno črto v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno po svojem desnem smernem vozišču pripeljal 33-letni voznik osebnega avtomobila. Vpzili sta čelno trčili in obstali na vozišču. Oba voznika sta vozili po nezgodi zapustila sama, vozilo povzročitelja se je nato vnelo in zgorelo v celoti.

Oba voznika sta bila v prometni nesreči predvidoma huje telesno poškodovana in so ju reševalci z reševalnim vozilom odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Zaradi hude prometne nesreče je bil promet na tem odseku glavne ceste med 18.55 in 20.20 uro popolnoma zaprt za ves promet, zatem pa je potekal izmenično.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.