Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Huda nesreča, dva mrtva

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v tovornjak.

Na glavni cesti med Pivko in Ilirsko Bistrico pri Ribnici se je okoli 7. ure zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi.

46-letni voznik kombiniranega vozila je s 65-letnim sopotnikom (oba iz okolice Škofje Loke) vozil iz Ribnice proti Ilirski Bistrici in zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Nasproti je pripeljal 35-letni voznik tovornega vozila s polpriklopnikom iz Pivke in trčil v kombi. "Povzročitelj in njegov sopotnik sta v nesreči umrla, voznik tovornega vozila ni poškodovan," je pojasnila Anita Leskovec s Policijske uprave Koper.         

Iz Ribnice proti Ilirski Bistrici je za kombiniranim vozilom pripeljalo še tretje vozilo, osebni avto, ki ga je vozil 51-letnik s 55-letno sopotnico (oba iz okolice Hrastnika). Oba sta se v nesreči lažje poškodovala in so ju odpeljali v bolnišnico.                              
                                                                           
Zaradi nesreče je na cesti še vedno polna zapora, obvoz za osebna vozila in avtobuse pa je po podatkih PIC urejen čez Knežak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.