Slovenija > Črna kronika
14741 ogledov

Huda nesreča, dva mrtva motorista

Nesreča motorista Profimedias
Dopoldne se je v Stranicah zgodila huda prometna nesreča.

Nekaj pred poldnevom so bili celjski policisti obveščeni o hudi prometni nesreči, v kateri so bili udeleženi trije motoristi in 74-letni voznik osebnega vozila. 

Prve ugotovitve kažejo, da je 74-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Stranic proti Celju, v blagem levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v prvega motorista, ki je v skupini treh motoristov vozil iz smeri Celja proti Slovenskim Konjicam.

Dva motorista sta zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče. 

Cesta med Višnjo vasjo in Stranicami bo zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče dlje časa zaprta za ves promet. Obvoz je urejen po avtocesti.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Celje umrl 20 ljudi, lani v enakem obdobju pa 10.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 14:06 18.oktober 2019.

    CE danes ,jutri LJ ,NM,MS ? Podobno je povsod v Sloveniji ,kjer je zatajila preventiva ,enkrat tukaj drugič drugje in vsi se čudijo kaj je z nami ,da se pobijamo . Vprašajte tiste ,ki so za to plačani? Spomnim se ...prikaži več dileme glede prometne zakonodaje in predlaganih omejitev za voznike ! Tudi starejši vozniki so bili zajeti v njej , tudi tisti,ki jim napišejo 180 prekrškov nikoli plačanih ,ker jim nimajo kaj vzeti saj so na socialki . Kdo je odgovoren tokrat ?