Slovenija > Črna kronika
25264 ogledov

Huda nesreča, pet oseb v bolnišnico

Prometna nesreča pri Ilirski Bistrici
1/4
PGD Ilirska Bistrica
Včeraj ob 13.40 se je na cesti med Ilirsko Bistrico in Jelšanami zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili.

Čeprav sta bili udeleženi le dve vozili je bilo poškodovanih kar sedem oseb, od tega so jih pet reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico, je včeraj poročal portal uprave za zaščito in reševanje. 

S koprske policijske uprave so danes sporočili, da je 38-letna državljanka Nemčije peljala osebni avto čeških registracij proti Ilirski Bistrici, nasproti (od Ilirske Bistrice proti Jelšanam) pa je pripeljala 35-letna državljanka Konga, z urejenim statusom v Nemčiji. Slednja je zapeljala na nasprotni pas in čelno trčila v češko vozilo.

V prvem vozilu je bil poleg voznice še en sopotnik, v drugem vozilu pa štirje sopotniki. Po trčenju so vse udeležene odpeljali v SB Izola, a so po informacijah policije na srečo vsi le lažje poškodovani. Za povzročiteljico bo uveden hitri postopek.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Steve_Fields 15:22 25.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD naa uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦