Slovenija > Črna kronika
9478 ogledov

Huda nesreča, povzročiteljev audi ni bil registriran

Prometna nesreča PiGe Nafta Lendava
PU Ljubljana je bila včeraj okoli 20.45 obveščena o prometni nesreči na glavni cesti Ljubljana Kočevje na odseku 261, v kateri sta bili udeleženi dve vozili, dve osebi sta utrpeli hude telesne poškodbe, ena pa lahke.

Policisti so ugotovili, da je 41-letni voznik osebnega vozila audi vozil od Pijave Gorice proti Turjaku. Pri kilometru 6 in 500m ni prilagodil hitrosti vožnje in trčil v zadnji del osebnega vozila Peugeot 50-letne voznice, ki je s prižganim levim smernikom čakala, da bi zavila levo na dovoz k hiši. Po trčenju je povzročitelja odbilo v desno, vozilo 50-letnice pa v levo. Povzročitelja so morali gasilci s tehničnim posegom izvleči iz vozila. Povzročitelj in potnik (53) v njegovem vozilu sta utrpela hude telesne poškodbe, udeleženka pa lahke.

Audi povzročitelja je bil neregistriran, na njem pa sta bili nameščeni registrski tablici, ki vozilu ne pripadata, ena je bila ukradena. Zanj je bil odrejen strokovni pregled, pri udeleženki pa je bil rezultat preizkusa alkoholiziranosti negativen.

Zoper 41-letnika bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje po 324. členu KZ-1.

Cesta je bila dve uri zaprta za ves promet.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurna24.si

Komentarjev 12
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:21 27.marec 2019.

    Slovenija bo postala demokratična država,ko bomo vsi državljani imeli iste pravice kot romi!! Na žalost pa imajo sedaj zgolj romi pravice mi pa zgolj dolžnosti,da delamo za njih!! Tako pač je pod rdečo zvezdo v Slovenijio!!

  • romy 14:38 26.marec 2019.

    Dobil bo all inclusive,potem pa znova na stara pota...lp

  • uni65 13:13 26.marec 2019.

    In kaj se bo zgodilo!!