Slovenija > Črna kronika
6722 ogledov

Huda prometna nesreča, trčila štiri vozila, eno osebo odpeljali reševalci

Nesreča pri Anhovem PU Nova Gorica
Ena oseba je bila huje, ena lažje poškodovana.

V prometni nesreči izven naselja Anhovo z udeležbo več osebnih vozil se je huje poškodovala 58-letna voznica avtomobila.

Policija je bila o nesreči, v kateri so bila udeležena štiri vozila, obveščena ob 6.40 uri. "Ena  oseba je bila v prometni nezgodi predvidoma huje, druga pa lažje telesno poškodovana," razlaga Dean Božnik s PU Nova Gorica. "Ugotovljeno je bilo, da je 57–letni voznik avtomobila vozil po glavni cesti izven naselja Anhovo iz naselja Kanal proti  Desklam. V križišču za industrijsko cono je z vozilom zapeljal levo do sredine vozišča in zavil levo v smeri kamnoloma, pri tem pa ni pustil mimo vozil, ki so prihajala z nasprotne smeri in so v križišču vozila naravnost."

58-letnica trčila v prednji del vozila

V tistem trenutku je namreč iz nasprotne smeri pripeljala 58–letna voznica osebnega  avtomobila, ki je s prednjim levim delom  svojega vozila trčila v prednji levi del avtomobila, ki ga je vozil omenjeni 57-letni voznik. "Po trčenju je vozilo 57-letnega voznika obstalo na mestu trčenja (s prednjim delom obrnjeno v smeri vožnje), vozilo 58-letne voznice pa je z zadnjim delom zaneslo v desno in tako bočno drselo v levo na smerno vozišče za promet vozil iz nasprotne smeri, kjer je z prednjim delom svojega vozila trčila v  prednji del tretjega osebnega avtomobila, s katerim se je iz Kanala pripeljal 47–letni voznik," še razlaga Božnik. "Trčenje je bilo tako silovito, da je vozilo 47-letnega voznika odbilo v desno, kjer je z prednjim bočnim delom vozila trčil v prednji bočni del četrtega avtomobila,  s  katerim  je  v  izogib trčenju na zavijalni pas vzporedno z vozilom prej omenjenega 47-letnega voznika zapeljal še četrti oz. 46–letni voznik. Slednji je pred tem vozil v koloni za prej omenjenim voznikom."

Po trčenju je 58-letna voznica ostala ukleščena v svojem vozilom, ki je obstalo na sredini vozišča, s prednjim delom obrnjeno v obratni smeri vožnje.

Poškodovano prepeljali v šempetrsko bolnišnico

V prometni nesreči so poleg prometnih policistov posredovali tudi gasilci GE GRD Nova Gorica, ki so zavarovali kraj nesreče, poskrbeli za protipožarno zaščito na poškodovanih vozilih in nudili pomoč reševalcem NMP ZD Nova Gorica. "Po nudeni zdravniški oskrbi na kraju so reševalci predvidoma hudo poškodovano voznico odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico," so še pojasnili pri PU Nova Gorica. "V prometni nezgodi je bil lažje poškodovan tudi 46-letni voznik, ki je naknadno poiskal zdravniško pomoč."

Po zaključku preiskave vseh okoliščin prometne nesreče bodo prometni policisti zoper 57-letnega povzročitelja podali ustrezen ukrep.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Samilenka
    Samilenka 00:21 06.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com