Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Hudo poškodovana 20-letnica

policija Nik Rovan
Na študentski prireditvi so policisti imeli polne roke dela. Dvajsetletna Mariborčanka je hudo poškodovana.

Na študentski prireditvi Lampiončki 2013 v Mariboru so policisti od večera do zgodnjih jutranjih ur opravili celo vrsto posredovanj. Med drugim so trikrat intervenirali zaradi kršitve javnega reda in mir (dvema kršiteljema so izdali plačilni nalog, enega pa opozorili), 24 jludem so zasegli prepovedane droge, obravnavali pa so tudi tri kazniva dejanja lahke telesne poškodbe.

Hujšo poškodbo pa je doživela 20-letna Mariborčanka. V oko ji je priletel neznani oster predmet in ji ga poškodoval. "Policisti in kriminalisti so ugotovili, da poškodba najverjetneje ni nastala namerno, storilec tega dejanja pa je še vedno neznan. Policisti zato vse, ki o dogodku karkoli vedo, prosijo, naj obvestijo policijo na telefonsko številko 02/220-86-30, interventno številko policije 113 ali pa na anonimno telefonsko številko 080 1200," so sporočili s PU Maribor. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.