Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Intenzivno preiskujejo umor 45-letnika

Tepe
1/7
Anže Petkovšek
Ogled kraja umora 45-letnika v okolici Litije še traja, zato je policija s podatki skopa. Moški naj bi ljudem posojal denar.

Umor se je zgodil v ponedeljek zvečer. Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo. Ogled kraja umora še vedno traja, tako kot tudi zbiranje obvestil in izvajanje drugih dejavnosti. Zaradi tajnosti predkazenskega postopka več informacij ne morejo posredovati.

Kot smo že poročali, naj bi 45-letnik domnevno za oderuške mesečne obresti ljudem posojal denar in dolgove nato nasilno izterjeval. Že pred časom naj bi mu zažgali vozilo. "Prav na slabem glasu ni bil, ravno marali ga pa ljudje tudi niso," je povedal sokrajan umorjenega. Neuradno naj bi policisti umorjenega obravnavali že večkrat, zaradi izsiljevanja naj bi bil pred 12 leti obsojen na pogojno kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.