Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Iskanje Domna Simoniča neuspešno

Domen Simonič PU Maribor
Na območju PU Maribor nadaljujejo z iskalno akcijo pogrešanega 20-letnega študenta. Žal ta doslej ni obrodila sadov.
Tudi danes pogrešanega Domna Simoniča poleg policistov iščejo njegovi svojci in prijatelji, ki pozivajo tudi ostale Mariborčane, da se pridružijo iskanju. 

Danes 28.2. bomo razširili območje iskanja, zato pozivam vse znance in prijatelje da se pridružijo družini pri iskalni...

Objavil/a Brigita Bincl dne 27. februar 2016

 

Ne, nič novega ni. Povedai smo že, da z iskalno akcijo nadaljujemo, dokler ga ne bomo našli,” je medtem za Žurnal24.si povedal Bojan Kitel z mariborske policijske uprave. “Iščemo na vseh koncih in krajih, preverjamo vse zgodbe, vse informacije. Ogromno je tega,” je dodal Kitel. Podrobnosti zaradi interesa preiskave seveda ne pojasnjuje.

Včeraj so pogrešanega Domna Simoniča med drugim iskali tudi s potapljači v Dravi; našli ga niso. Kot je znano, nazadnje so ga videli pred Štukom, ko se je pogovarjal s skupino ljudi, ki jih njegova prijateljica ni poznala.

Fant se je v torek zvečer vrnil iz Londona in odšel na koncert v Maribor, nato pa izginil neznano kam. Kot smo že poročali, so svojo iskalno akcijo že v petek popoldne začeli tudi svojci in prijatelji, prečesali so ves Maribor, vendar zaman. 

PREBERITE TUDI:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.