Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Iz trafike ukradel cigarete

cigareti Shutterstock
Jutranji vlom v trafiko v Vipavi ni osamljen primer, saj so se nepridipravi nanjo spravili že večkrat.

Malo pred peto uro zjutraj so bili ajdovski policisti obveščeni o vlomu v trafiko v Vipavi. Vlomilci pa se na ta poslovni objekt niso spravili prvič, saj so policisti v preteklosti že večkrat obravnavali podobna kazniva dejanja. 

Odnesli so cigarete 

Po sedanjih ugotovitvah je neznanec z neznanim predmetom vlomil skozi vrata in si protipravno prisvojil različne tobačne izdelke. O višini povzročene škode bo več znanega po opravljeni inventuri oškodovanega podjetja. 

Po prvih ugotovitvah policistov so se neznani storilci s kraja vloma odpeljali z osebnim avtomobilom ljubljanskih registrskih številk bodisi proti hitri cesti iz središča Vipave v smeri Podnanosa oziroma v smeri priključkov na hitro cesto ali drugih lokalnih cestah na tem območju. 

Ste videli storilce?

Policisti vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi jim lahko podali koristne informacije (na primer podatke o videzu storilcev, smeri vožnje oziroma bega storilcev, znamki in barvi prevoznega sredstva, s katerim so se odpeljali storilci …), pozivajo, naj pokličejo Policijsko postajo Ajdovščina, interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Hkrati policija ponovno naproša, naj občani zaznavanje morebitnih sumljivih oseb oziroma morebitno kaznivo dejanje (tatvino ali vlom v vozilo, stanovanje, poslovne prostore ali druge objekte in podobno) takoj prijavijo in do prihoda policistov ničesar ne prijemajo ali premikajo zaradi morebitnega poškodovanja ali uničenja sledi, ki bi lahko pripeljale do odkritja storilca kaznivega dejanja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.