Slovenija > Črna kronika
14185 ogledov

Izkrvavel pred domačo hišo, zabodel ga je 24-letnik iz BiH

Nož Profimedia Fotografija je simbolna.
Podrobnosti včerajšnjega umora v Bovcu.

Včeraj smo poročali, da policija preiskuje umor, v katerem je bil v torek okoli polnoči ubit 34-letnik iz Bovca. 24-letnega napadalca je policija prijela približno dve uri po napadu. 

Primorske novice danes poročajo, da se je dogodek zgodil na dvorišču hiše na Dvoru, kjer je 24-letni državljan Bosne in Hercegovine večkrat zabodel 34-letnega domačina. Reševalci so ga skušali oživljati, a zaman. 

Napadalec je delal kot kuhar v Bovcu

24-letni državljan Bosne in Hercegovine, ki je po podatkih časnika delal kot kuhar v Bovcu, naj bi 34-letnika večkrat zabodel v različne dele trupa. "Po prvih ugotovitvah preiskovalcev naj bi ga osumljeni zabodel najmanj desetkrat," pišejo Primorske novice. "34-letnik je zaradi vbodnih ran na dvorišču svoje hiše izkrvavel."

Policiste in reševalce je poklical očividec, napadalca pa je policija izsledila po približno dveh urah na začasnem domovanju 24-letnika v bližini kraja storitve kaznivega dejanja.

Nož so našli v sosednjem grmovju 

Primorske novice poročajo še, da so policisti nož, ki je bil uporabljen v krvavem obračunu, zjutraj našli v grmovju sosednje hiše. 

Motiv napada še ni znan - pokojni je po poročanju časnika delal v eni od bovških agencij za vodne in adrenalinske športe, občasno pa tudi kot DJ. Osumljenega, ki v policijskem pridržanju, bodo danes s kazensko ovadbo pripeljali pred preiskovalnega sodnika.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • supreme 09:33 03.oktober 2019.

    Kk lohk kuhar dela v agenciji za vodne sporte??

  • mirror 09:22 03.oktober 2019.

    V našo državo se priselijo tisti, ki doma niso uspeli, oziroma problematične osebe. Ko komentator napiše, da povzročijo čez 90% kaznivih dejanj priseljenci, ga takoj zbrišete in označite za šovinista. Šli ste celo tako daleč, da se Slovenci sploh ne ...prikaži več štejejo več kot narodnost. Če je kdo grobar slovenstva, ste to vi levi politiki, ki podpirate multi kulturo. Nič nimam proti priseljevanju, vendar naj bo to v zmernih mejah, kar sedaj ni.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 09:16 03.oktober 2019.

    Pobijanje Slovencev z strani migrantov bo postal nacionalni šport,ki ga leva oblast podpira!! Boste videli za Slovenca bo dobil 3 leta zapora!!