Slovenija > Črna kronika
50 ogledov

Izmenjala sta si nekaj besed in udarcev

slovenija, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov Nik Rovan
Po nevarni vožnji na avtocesti sta se Avstrijec in Ljubljančan ustavila na izvozu za Postojno, besedam so sledili udarci, pri tem pa sta bila poškodovana še odbijač in registrska tablica.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper, je policiste včeraj nekaj pred 13. uro klical Ljubljančan in jim povedal, da pred njim po avtocesti vozi voznik z avstrijskimi registrskimi registrskimi številkami, ki nenehno menjava pas in vozi zelo nevarno. "Ko je vozil za njim, je Avstrijec pred njim vsaj dvakrat močno zavrl, tako da je moral to storiti tudi sam, da je preprečil trčenje," so zapisali na PU Koper.

Obračun na izvozu

Na izvozu za Postojno je hotel prijavitelj zapustiti avtocesto. Voznik pred njim je to opazil, še sam zapeljal v desno in močno zavrl, da sta se oba ustavila. Oba sta izstopila iz vozil, si izmenjala nekaj besed, Avstrijec je Ljubljančanu s prednjega odbijača odtrgal registrsko tablico in mu pri tem poškodoval še prednji odbijač, nato pa sta si izmenjala še nekaj udarcev.

Pri tem je bil 46-letni Avstrijec lažje poškodovan, zdravniško pomoč pa je poiskal na Hrvaškem. "Dogovorili so se, da se jutri, ko se bo vračal, ustavi na Policijski postaji Postojna, kjer lahko poda kazensko ovadbo. Ljubljančan pa je za poškodovanje tuje stvari zoper državljana Avstrije podal kazensko ovadbo," so razplet opisali na PU Koper.

Komentarjev 1
  • rogg 13:42 13.februar 2014.

    spet žabar na delu...