Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Je bil vzrok maščevanje?

Policija je prijela domnevnega bombaša.
1/4
Žurnal24 main
Policija intenzivno išče neznanca, ki je odgovoren za nočno eksplozijo pred stavbo kranjske policije. V eksploziji je nastalo za tri tisoč evrov materialne škode, ranjenih k sreči ni bilo.

Policija kot morebitni motiv nočne eksplozije ne izključuje maščevanja. Postajo je že dopoldne obiskal vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije Janko Goršek, ki je poudaril, da posedovanje in uporaba ročne bombe oziroma eksploziva ni ''majhna stvar''. Poteka intenzivna preiskava, zato policisti več informacij za zdaj niso posredovali. Tako tudi niso odgovorili na vprašanje, ali so komu že na sledi.

Eksplodirala ročna bomba
Ob 01:08 je pred policijsko upravo v Kranju eksplodiralo eksplozivno telo, ki ga je pred stavbo vrgel neznan storilec. "Po prvih ugotovitvah gre za ročno bombo, ki jo je neznan storilec vrgel v bližino vhoda v stavbo,'' so sporočili iz PU Kranj. Poškodovanih je več stekel na zgradbi in dveh avtomobilih, ki so bili parkirani pred stavbo. Večjo škodo je preprečil betonski zid ob stavbi.

Policisti stražijo
Priče so slišale eksplozijo več sto metrov daleč. Slišali so jo tudi v igralnici v stavbi, kjer sicer domuje Kino Kolosej Deluxe. Mislili so, da je počilo pri njih. Policisti stražijo vhod v policijsko upravo, izjav pa ne dajejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.