Slovenija > Črna kronika
2669 ogledov

Kaj se dogaja z osumljenim poskusa uboja ženske in njene hčerke

lisice pripor aretacija Simbolična fotografija
Celjski kriminalisti so ga v petek s kazensko ovadbo pripeljali k preiskovalnemu sodniku ...

Preiskovalni sodnik je 32-letnemu moškemu, ki je osumljen, da je s hrano zastrupil hčerko in nekdanjo partnerko, zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskus umora odredil pripor, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje.

Policisti so v četrtek sporočili, da so v sredo zjutraj zaradi poskusa umora odvzeli prostost 32-letnemu moškemu. Iz celjske bolnišnice so namreč prejeli obvestilo, da so na zdravljenje sprejeli 36-letno žensko in njeno mladoletno hčerko, za kateri sumijo, da sta zaužili neznano snov.

Policija, aretacija, policisti celje Slovenija 32-letnik zastrupil bivšo partnerko in njeno hčerko

Že prej spodletel poskus uboja

Celjski kriminalisti so ga v petek s kazensko ovadbo pripeljali k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju zanj odredil sodno pridržanje.

Kot poročajo mediji, naj bi moški v preteklosti že prestajal kazen zaradi poskusa uboja partnerja nekdanjega dekleta.

Komentarjev 4
  • ode 08:12 12.oktober 2020.

    Kandidat ter član Združene Levice Luka Vlaović obtožen poskusa umora svoje nekdanje žene, hčerke celjske odvetnice Nuše Maček in otroka, pred leti pa zabodel moškega! Problematične kriminalne preteklosti pa nima samo Vlaovič, ampak tudi njegov oče in nekdanji predstojnik travmatološkega ...prikaži več oddelka celjske bolnišnice Miodrag Vlaovič

  • kapibara1 11:20 11.oktober 2020.

    Vprašite se, katera- kdo je njegova mama in potlej nič čudnega, do so poskus umora ( načrtno dejanje), spremenili v poskus uboja ( hipno dejanje)...

  • mph 18:47 10.oktober 2020.

    A vam je državni butnglavci jasno, da nekaj ne štima z zakoni in kaznimi? Samo vprašanje časa je, par let maksimalno, da bomo brali, da je isto hotel zastrupit koga drugega. Morda mu takrat uspe.