Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Kolesarka zbila peški

Kolo na kolesarski stezi Shutterstock
Policija išče priče nesreče, v kateri je prišlo do trčenja med kolesarko in peškama. Nesreča se je zgodila na odseku med Izolo in Žusterno, ki so ga pred dnevi zaprli za motorni promet.

Nesreča se je zgodila v soboto ob 10.50 na lokalni cesti Žusterna - Izola. Za zdaj še neznana kolesarka je približno 50 metrov naprej od zapore v Žusterni trčila v peški. Ena od pešk je padla in se huje poškodovala (zlom nadlahti), druga pa je dobila samo udarec. 

Kolesarka pri trčenju ni padla. Poškodovani peški sta povedali, da se je kolesarka zaustavila in jima pomagala. Ker so udeleženke na kraju ugotovile, da v nesreči ni prišlo do nobenih posledic, so kraj zapustile. Peški sta kasneje zaradi bolečin poiskali zdravniško pomoč v bolnišnici Izola, od tam pa so o nesreči obvestili policijo. 

Koprski policisti naprošajo kolesarko ali vse, ki bi kar koli vedeli o nesreči, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče zglasijo na Postaji prometne policije Koper (Spodnje Škofije 18, 6281 Škofije; 05/610 05 30).

Preberite še: Z zaporo obalne ceste zadovoljni vsi, razen skuteristov

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 10:03 27.marec 2017.

    To je šele začetek kaosa ,ki ga bo s prvim majem povzročil novi zakon o motornih vozilih. Mopedi bodo vozili po pločnikih ,ki si jih delijo s pešci ! To je NORO in možno samo pri nas I FEEL MOPED !