Slovenija > Črna kronika
3293 ogledov

Kolone na avtocesti in na vseh vzporednih cestah

Prevrnjen tovornjak na avtocesti Dars
Zaradi prevrnjenega tovornjaka je bila kolona tudi na vzporednih cestah.

Poročali smo že, da se je na primorski avtocesti med počivališčem Lom in Uncem malo po deseti uri zjutaj zgodila prometna nesreča. Po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje je tovornjak prebil zaščitno ograjo in obstgal na boku na prehitevalnih pasovih. 

"Gasilci PGD Dolnji Logatec, Cerknica in GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s peno zalili poškodovan rezervoar iz katerega je izteklo gorivo in z vpojnimi sredstvi počistili razlite motorne tekočine," navajajo pri URSZR. "V nesreči se ni nihče poškodoval."

Družba za avtoceste je okoli 17.45 sporočila, da so odstranili posledice prometne nesreče ter promet na avtocesti ni več oviran.

Zaradi nesreče je bila nekaj časa zaprta avtocesta med Uncem in Logatcem proti Ljubljani, nato so promet sprostili, tako da je bil zaprt le prehitevalni pas, a so avtocesto ponovno spet zaprli. V prometni konici so daljši zastoji nastajali tudi na vzporednih cestah. 

primorska avtocesta zastoj kolona Slovenija Primorka zaradi prevrnjenega tovornjaka obstala

Okoli 18. ure je stanje po poročanju prometno informacijskeag centra sledeče: "Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti pred počivališčem Lom so umaknjene. Ostaja proti Ljubljani krajši zastoj."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.