Slovenija > Črna kronika
10841 ogledov

Kosi leteli vsenaokoli

Nesreča štirih vozil na štajerski avtocesti
1/7
PGD Slovenijske Konjice
Popoldanska nesreča štirih tovornih vozil na avtocesti.

Na avtocesti pri Tepanjah se je okoli 16. ure zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena kar štiri tovorna vozila. V nesreči se je izredno hudo poškodoval madžarski voznik tovornega vozila, ki so ga s helikopterjem odpeljali na zdravljenje v mariborski klinični center. Štajerska avtocesta je danes zaradi prometne nesreče zaprta že drugič.

Zaradi pristanka helikopterja in nalaganja ponesrečenca je bila po podatkih celjske policije nekaj časa za ves promet zaprta avtocesta tako v smeri proti Mariboru kot v smeri proti Ljubljani.

Nesreča štirih vozil na štajerski avtocesti | Avtor: PGD Slovenijske Konjice PGD Slovenijske Konjice

Podrobnosti nesreče še niso znane, saj policisti še vedno opravljajo ogled kraja dogodka.

Prvič je bila štajerska avtocesta sicer zaprta že dopoldne zaradi prometne nesreče med priključkoma Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica jug. Po podatkih mariborske policijske uprave se je nesreča zgodila nekaj pred 10.30 pred viaduktom Preloge v smeri proti Ljubljani, v njej pa je bilo udeleženo priklopno tovorno vozilo.

Prometna nesreča na štajerski avtocesti Foto Slovenija Ta prometna nesreča je za več ur zaprla avtocesto

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Albatroz 07:46 24.april 2018.

    če bi uvedli obvezne kamere v vozilih ki jih dobiš v vrednosti treh škatel cigaret ali pa nekaj litrov alkohola nebi rabli kriminalisti zapirati ceste za preiskave.