Slovenija > Črna kronika
3003 ogledov

Krut uboj v Črnomlju, 67-letnica umrla na kraju dogodka

umor kri prizorišče zločina
Včeraj je okrog 18. ure 67-letnica kljub pomoči reševalcev umrla na kraju dogodka. Sodil ji je mož.

Po prvih zbranih ugotovitvah PP Črnomelj in PU Novo mesto sta se 67-letni moški in žrtev, njegova žena, sprla v stanovanjski hiši. Moški jo je nato s topim predmetom večkrat udaril po glavi, žrtev pa je obležala v hodniku hiše.

Storilcu so policisti odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Kriminalisti ogledne skupine Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, ogleda sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, kriminalisti pa nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja uboja.

Kljub pomoči reševalcev je 67-letna ženska umrla na kraju dogodka. Osumljenca naj bi jutri s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, poroča Dolenjski list. 

Moškega policisti zaradi nasilnih dejanj do zdaj še niso obravnavali, čaka pa ga kazen do petnajst let zapora.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 12:21 20.marec 2020.

    Maresem,niti niso smešne,so " ornk porcije ", razen v primeru nekih vez,povezav.Tam pa so smešne kazni oziroma jih ni.Se spomniš mojih napovedi glede tistega 28 letnika,ko je med postopkom umrl? Zdaj je prišlo poročilo o "ugotovljenih okoliščinah".Malo pobrskaj na internetu... .

  • maresem 11:42 20.marec 2020.

    Glede na smešne kazni pri nas, je čudno, da ni podobnih primerov še več.