Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Krvave hrvaške ceste

Hrvaške ceste so v 24 urah zahtevale šest življenj. Žurnal24 main
190 kilometrov na uro skozi mesto Jastrebarsko, 100 kilometrov na uro v napačno smer po avtocesti, šest mrtvih v 24 urah – Hrvate je pošteno zaskrbela varnost na njihovih cestah.

V splitskem prometnem centru so dobili paničen klic ženske: "Halo, sem na avtocesti med Ravčami in Zagvozdom. Nasproti je pridrvel golf, vozi v napačno smer!"

Nekaj kilometrov kasneje se je 46-letni voznik golfa s sopotnico, 76-letno mamo, zaletel v drug avtomobil. Oba potnika v golfu sta umrla, potnika v drugem avtomobilu pa sta težje poškodovana. Voznik golfa je po ugotovitvah policije kar 50 kilometrov vozil v napačno smer.

190 na uro skozi mesto
Še bolj nepremišljen je bil šestdesetletnik, ki je skozi mesto Jastrebarsko vozil 190 kilometrov na uro. Prevozil je rdeči semafor, zaletaval se je v izložbe trgovin, na koncu je ubil 18-letno dekle, 17-letni fant pa je huje poškodovan. Divji voznik je v kritičnem stanju.

Z avtomobilom v hidroelektrarno

Nenavadnih nesreč pa s tem še ni bilo konec. Dva tridesetletna moška sta zaradi prevelike hitrosti pri kraju Prelog zletela s ceste v kanal hidroelektrarne in se utopila.

Avtobus in avtomobil
Krvavo je bilo tudi v mestu Bartolovec. Iz za zdaj še neznanega vzroka sta se zaletala voznika avtobusa in osebnega vozila. Za zdaj je znano le, da je en človek umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.