Slovenija > Črna kronika
3077 ogledov

Lažni alarm: Deklice sploh ni bilo

nov policijski helikopter AW169 Saša Despot
Kot kaže, se je prebežnik policistom zlagal.

Danes smo pisali, da so po poročanju STA policisti na območju Kastelca okoli 6.20 prijeli ilegalna prebežnika, pri čemer se je nekaj oseb razbežalo po gozdu. Kasneje je policija prijela še štiri prebežnike, ena deklica pa naj bi zbežala s kraja. Za njo je stekla iskalna akcija.

Med drugim je bil aktiviran tudi policijski helikopter, iskalni akciji so se pridružili še italijanski organi. Šlo naj bi za državljane Pakistana in Indije, pogrešana deklica pa naj bi bila indijska državljanka, je za STA povedal predstavnik Policijske uprave Koper Jure Griljc.

nov policijski helikopter AW169 Kastelec Slovenija Na območju Kastelca so iskali pogrešano migrantsko deklico

Primorske novice pa zdaj poročajo, da so policisti z iskanjem prenehali, saj se je izkazalo, da informacija o pogrešani deklici ni bila resnična. Policisti naj bi s prijetimi prebežniki preverjali okoliščine in ugotavljali, ali je deklica res bila z očetom. Kot so zapisali, so med šesterico prebežnikov, ki so jih prijeli, samo moški. Očividec, ki jih je prvi opazil, deklice ni videl, o njej pa naj bi govoril le "oče", ostali tujci pa ne.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 11
  • jate 08:06 03.julij 2020.

    tako je, ko nasa drzava bolj pomaga tujcem kot svojim drzavljanom ,ki placujejo davke in marsikdo je na robu prezivetja in lahko o 1200e , le sanja.

  • gregor51 19:12 02.julij 2020.

    zažgat golazn

  • Laznivi 18:13 02.julij 2020.

    To so doktorji lazi in prevarantstva ,to robo zagovarja le fajonka in mesecnik ,nevem sicer koliko jih imata doma na stanovanju....in potem se levi blaznezi zmrdujejo ce nas nasa vojska varuje in tem barabam prisloni cev puske na celo.