Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Ljubljanska obvoznica: motorist huje poškodovan

Gneča, zastoj Gregor Katič
Zaradi prometne nesreče na vzhodni obvoznici oviran promet.

Na severni ljubljanski obvoznici se je zgodila prometna nesreča. Trčila naj bi osebno vozilo in motorist. Po besedah naše bralke so na kraju že reševalci. "Nesreča se je zgodila na izvozu za Nove Jarše. Videti je precej hudo, na tleh leži motorist," nam je sporočila bralka.

Na vzhodni obvoznici že nastajajo zastoji.

Okoli 15.25 ure je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči na tako imenovani severni obvoznici v Ljubljani na odseku od Jarš proti Bežigradu. Po dosedanjih zbranih podatkih sta bila v prometni nesreči udeležena voznik osebnega vozila in voznik motornega kolesa.

Motorist se je v nesreči huje poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center. Policisti še vedno preverjajo okoliščine glede poteka prometne nesreče, nam je sporočil Vinko Stojnšek s PU Ljubljana.

Nekaj kilometrov stran druga nesreča

Le nekaj kilometrov stran se je pred izvozom Sostro na vzhodni ljubljanski obvoznici zgodila druga prometna nesreča. V njej so bila udeležena tri vozila, ena oseba je bila telesno poškodovana in z reševalnim vozilom odpeljana v ljubljanski klinični center (po zadnjih razpoložljivih podatkih oseba ni v življenjski nevarnosti).

Podrobnosti bodo znane tekom noči oziroma tekom jutrišnjega dne, so še sporočili s PU Ljubljana.

Komentarjev 1
  • d 07:52 28.september 2011.

    Samo v Sloveniji, invalide spraviti dol s ceste.