Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Lovili voznika, ustavili so ga s stingerjem, nato bežal peš

Slika je simbolična. (Foto: ) Žurnal24 main
Mladi voznik ni upošteval znakov policistov in peljal naprej. Ustavil ga je šele stinger, voznik poskušal pobegniti še peš.

V petek zvečer so grosupeljski policisti v naselju Št. Jurij zaradi prometnih prekrškov želeli ustaviti vozilo znamke Citroen Saxo. Voznik se na njihove znake ni ustavil, temveč je peljal naprej proti Ljubljani in še naprej kršil cestnoprometne policiste, so zapisali na Policijski upravi Ljubljani (PU Ljubljana).

Možje v modrem so se zato odločili za uporabo "stingerja". Sredstvo za prisilno ustavljanje vozil so položili prek vozišča, tako da je bežeči voznik po dvesto metrih ustavil in pobegnil peš.

Ob prijetju so policisti ugotovili, da obravnavajo starega znanca, sicer mladega voznika, ki so mu na kraju dogodka zasegli avtomobil. Med postopkom so bili v vozilu najdeni in zaseženi tudi predmeti za izvrševanje kaznivih dejanj, ki bodo poslani v kriminalistično analizo," so še sporočili s PU Ljubljana. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 21:51 01.februar 2016.

    Zakaj naši Policisti delajo za takimi starimi znanci pogone , ko pa s tem ogrožajo nedolžne državljane , sebe in na kraju tudi naše avtomobile ! V bežečega starega znanca policije se takoj STRELJA in preneha šele, ko se avto ...prikaži večto zaustavi sam ali pa ker voznik ni več živ ! Grosupeljski osončeni !

  • logistika 18:36 01.februar 2016.

    Misliš, da je tokrat imel vozniško dovoljenje?

  • Janez_53 15:47 01.februar 2016.

    Mulca bi še morali temeljito premlatiti in mu za vedno odvzeti vozniško dovoljenje!!!