Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

LSD v čokoladnih tablicah

Razpečevalca Carlosa je nazadnje premagala prevelika domiselost pri tihotapljenj Žurnal24 main
Po zaslugi dveh voznikov tovornjakov, ki sta nehote zaužila drogo LSD, so španski kriminalisti aretirali enega izmed največjih evropskih razpečevalcev drog.

Omenjena voznika tovornjakov, ki sta na letoviškem otoku Ibiza prevažala pet tisoč kosov čokolade, sta podlegla skušnjavi in si privoščila nekaj od sladkega tovora. Toda poleg pričakovanih kulinaričnih užitkov sta dobila še težave s halucinacijami, pospešenim bitjem srca in mrzlico, zaradi česar sta se oglasila v bolnišnici. Kot se je izkazalo kasneje, je bila čokoladnemu tovoru primešana zloglasna droga LSD, poročajo španski mediji v svojih petkovih izdajah.

Kriminalistična preiskava se je nepričakovano končala z aretacijo na Ibizi živečega Nizozemca, ki se ga drži sloves enega največjih razpečevalcev tako imenovanih dizajnerskih drog v Evropi. Štiriinštiridesetletni razpečevalec je na sceni znan po imenu Carlos.

Med hišno preiskavo njegovega domovanja na Ibizi so kriminalsti zasegli več 10 tisoč tablet ekstazija in nekaj kilogramov metafetamina, ki ga uporabljajo v proizvodnji droge Crystal. Gre za enega od največjih zasegov sintetičnih drog na Balearskih otokih, je sporočila lokalna policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.