Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Maribor: rop poštne poslovalnice

Rop pošte v Mariboru
1/2
Katarina Pernat
V poštni poslovalnici na Trgu revolucije v Mariboru se je zgodil že drug rop v dveh dneh. Sta ropa povezana?

Danes okoli 13. ure sta neznanca oropala poštno poslovalnico na Trgu revolucije v Mariboru. Kot so za STA povedali na PU Maribor, sta neznanca s pištolo prisilila poštne uslužbenke, da so jima izročile zaenkrat še neznano vsoto denarja, nato pa sta pobegnila.

Storilca sta po podatkih policije stara med 25 in 30 let ter visoka med 175 in 185 centimetri. Policisti trenutno opravljajo ogled kraja dogodka in iščejo roparja. Roparja sta s pištolo le grozila in nista streljala.

Že drugi rop

To je že drugi rop v dveh dneh v Mariboru. Včeraj je namreč okoli 13.25 v cvetličarno v Mariboru vstopil neznani moški, ki je imel na glavi temno masko iz blaga. V uslužbenko je uperil manjšo pištolo in zahteval denar. Med ropom sta bili v prodajalni tudi mladoletnici, ki sta želeli zapustiti kraj. Moški jima tega ni dovolil, zato je eno izmed deklet potisnil in vanjo nameril orožje. Prodajalka je nato iz blagajne vzela manjšo vsoto gotovine in jo izročila moškemu. Z denarjem je moški zapustil prodajalno in odšel neznano kam, so sporočili s PU Maribor.

Policisti storilca še iščejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.