Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Med pretepom potegnil nož in zabodel

Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
41-letni Ljubljančan je pred lokalom na Zaloški cesti v Ljubljani zabodel 31-letnega moškega iz Litije. Policija poroča tudi o napadu na moškega v samem središču Ljubljane.

41-letni moški iz Ljubljane je v torek zvečer pred lokalom na Zaloški cesti zabodel 31-letnega moškega iz Litije. Kot je ugotovila policija, sta bila osumljeni in oškodovanec v lokalu vsak s svojo družbo. Napadalec se je sprl z bratom žrtve, prepir pa je prerasel v prerivanje in pretep.

V nekem trenutku so vsi zapustili lokal in med prerivanjem je Ljubljančan z nožem zabodel oškodovanca. Policisti so osumljenega napadalca prijeli dan kasneje. Osumljen je storitve kaznivega dejanja poskusa uboja, preiskovalni sodnik je osumljenemu, ki je že bil obravnavan zaradi nasilja, po zaslišanju odredil pripor.

Napad v središču mesta

Sinoči okrog 22. ure so trije neznanci na Aškerčevi ulici v Ljubljani napadli in okradli mlajšega moškega. Napadalci so bili  oblečeni v temna oblačila, stari med 20 in 25 let in visoki okoli 175 cm.

Policija je ugotovila, da je 24-letnik hodil peš iz smeri Aškerčeve proti Murnikovi ulici, ko je za njim eden od neznancev pritekel in ga napadel, tako da ga je podrl na tla. Ko je bil na tleh, ga je z roko pričel udarjati v predel glave. Oškodovancu se je nekako uspelo rešiti in je stekel, vendar ga je dohitel še tretji neznanec in ga ponovno fizično napadel. Takrat so mu odvzeli mobitel in denarnico. Oškodovanca so zaradi poškodb z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center. Z dejanjem so ga oškodovali za nekaj sto evrov. Policisti storilce še zbirajo obvestila o dogodku in iščejo storilce. 

 

Komentarjev 1
  • Smerxon 11:55 24.oktober 2014.

    Ukradli so mlajšega moškega?? :D