Slovenija > Črna kronika
9011 ogledov

Mladeniča sta ju pretepla in oropala sredi belega dne, eden je imel pištolo

pištola ropar Fotografija je simbolična.
Oba oškodovanca sta bila lažje telesno poškodovana.

Škofjeloški policisti so bili danes nekaj čez 9. uro obveščeni o ropu, na pešpoti od glavne avtobusne postaje proti Spodnjemu trgu v Škofji Loki. "Po do sedaj zbranih obvestilih sta neznana storilca pristopila do dveh oškodovancev in ju začela pretepati. Od enega sta si protipravno prilastila denarnico in s kraja peš zbežala v smeri Spodnjega trga," so pojasnili na PU Kranj.

Kot so dodali, je imel eden izmed storilcev za pasom pištolo, oba oškodovanca pa sta bila lažje telesno poškodovana.

Prvi storilec je bil mlajši moški, star okoli 16-18 let, suhe postave, visok okoli 180 centimetrov, svetlih kratkih las, brez brk in brade, oblečen v dolgi spodnji del trenirke sive barve, zgoraj pa je imel pulover vijolične barve. Tudi drugi storilec je mlajši moški, star okoli 16-18 let, suhe postave, visok okoli 180 centimetrov, svetlih kratkih las, brez brk in brade, oblečen pa je bil v zelene kratke hlače in črno majico. Za pasom je imel pištolo.

Policisti prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o dejanju, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Škofja Loka na (04) 502 37 00 ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 5