Slovenija > Črna kronika
8626 ogledov

Mladoletniku zasegli avto in poklicali CSD

Policijski avto kia sportage Andrej Leban
Mladoletnemu kršitelju so avtomobil zasegli.

Novomeški policisti so včeraj med kontrolo prometa v kraju Dole okoli 19. ure zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila Opel astra.

Ugotovili so, da gre za mladoletnega voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ki je poleg tega vozil neregistriran in nezavarovan avtomobil.

Na avtomobilu je bila celo nameščena registrska tablica, ki pripada drugemu vozilu, avtomobil pa je bil tehnično neizpraven, z neustreznimi pnevmatikami, v njem ni bilo predpisane opreme.

Kot so pojasnili, so mladoletnika predali uslužbencem pristojnega centra za socialno delo, avtomobil so zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Idioti 23:00 24.maj 2024.

    Tisti Cigan , ki ga je Drnovšek preselil v Roje , je , ko je bil trenutno v azilu v Postojni v kamero izjavil , da je nepismen , potem se pa važno vsedel v Fiata . Policija pa nič !!!

  • Idioti 22:56 24.maj 2024.

    Če bi ga mal s pendrekom nalomil ne bi bilo nč hudga !

  • dare326 16:05 24.maj 2024.

    Cigojnarji vozijo brez izpita. Kako pa naj naredijo izpit, če so pol ali nepismeni? Kako naj vozijo po predpisih in omejitvah? Država jim krši človekove pravice. Predpisuje nekaj, česar niti slučajno ne morejo izpolniti. Država bi morala tem ljudem omogočiti ...prikaži več življenje tam, kjer prepisi niso potrebni. Toda ne, rajši jih bodo imeli na grbi, neprilagodljive, nepismene. #sarkazem_off