Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Množični pretep v Novi Gorici

Žurnal24 main
Na gradbišču Majske poljane se je zgodil pretep, v katerem je sodelovalo 15 državljanov Kosova. Eden je bil huje poškodovan, dva pa lažje.

Na gradbišču Majske poljane v Novi Gorici je v soboto zjutraj prišlo do množičnega pretepa, so sporočili z novogoriške policijske uprave. V pretepanju je po njihovih podatkih sodelovalo 15 oseb, državljanov Kosova, ki so uporabljali različne predmete, primerne za napad.

V pretepu je en delavec utrpel predvidoma hude telesne poškodbe in je na zdravljenju v bolnišnici v Šempetru, kjer se sicer zdravita še dva udeleženca pretepa z lažjimi telesnimi poškodbami.

Policisti in kriminalisti so z vpletenimi v pretepu opravili policijsko zaslišanje in obvestili preiskovalnega sodnika, zaradi suma storitve kaznivega dejanja sodelovanje pri pretepu pa bo zoper vse udeležence pretepa na državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.