Slovenija > Črna kronika
5690 ogledov

Mokra cestišča že botrovala nesrečam

Nesreča
1/3
Bralka
Ena oseba se je poškodovala ... Avtocesta je zaprta.

"Ob 16.29 sta v križišču Erjavčeve in Šantlove ceste v Novi Gorici trčili osebni vozili, pri čemer se je ena oseba poškodovala," sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. 

Posredovali so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica, ki so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP Nova Gorica pri oskrbi poškodovane osebe in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom. "Zaradi nesreče nastajajo zastoji," je sporočil bralec, ki pošilja fotografije. 

Zaradi prometne nesreče je bila popoldan zaprta tudi glavna cesta Krško - Celje pri Boštanju, piše Prometno-informacijski center. V Ljubljani na Celovški cesti pa so zaradi tehničnih težav semaforji na rumeni utrip. "Na Celovski v Ljubljani, okoli Merkatorja že vsaj uro in pol ne delajo semaforji. Tam ni nobenega policista, se stoji," nam je sporočila bralka.

Upočasnjen promet

"Glede na vremenske napovedi se bodo v noči na soboto vozne razmere na slovenskih cestah poslabšale. Na cesto se ne odpravite brez ustrezne zimske opreme, vozniki pa naj pričakujejo, da bodo za svojo pot potrebovali dlje časa," opozarjajo na Prometno-informacijskem centru. Promet bodo po njihovih navedbah upočasnjevale tudi plužne in posipne skupine. 

Ob 17.17 pa se je zgodila prometna nesreča še na avtocesti - AC Unec-Logatec. Bralec nam pošilja spodnje fotografije s kraja nesreče. Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje sta trčila osebno in tovorno vozilo. Osebno vozilo se je zaletelo v bok tovornega vozila, od koder ga je odbilo v odbojno ograjo in obstalo na prehitevalnem pasu. 

Posredovali so gasilci PGD Dolnji Logatec, GB Ljubljana in PGD Cerknica, ki so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče ter odklopili akumulatorja. V nesreči ni bilo poškodovanih.

1/11
Bralka
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.