Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Morilec še na ulici

umor, Maribor
1/3
Žurnal24 main
Morilec iz Maribora še vedno na prostosti. Družina v šoku, policisti okoliščine še preiskujejo. Odkrivamo ozadja ...

Več o včerajšnjem dogajanju in ozadju, ki ga odkrivajo novinarke Žurnala24 na terenu, na našem portalu zvečer.

Policija storilca sinočnjega umora v središču Maribora še nima. Preiskava pospešeno poteka, vendar podrobnosti policisti ne izdajajo. Družina pokojne 55-letnice, ki jo je v zaklenjenem masažnem salonu našel sin, najdbo pa policiji prijavila hči, je v šoku, pretreseni so tudi sosedje in okoličani.

Dejstvo, da se med njimi lahko prosto giba morilec, jih dan po zločinu ne pretresa v tolikšni meri kot to, da je v njihovi okolici do takšnega dejanja sploh prišlo. "Zgrožena sem. Ne morem verjeti, da se je to zgodilo,“ pravi ena izmed sosed.

Kot rečeno, so informacije glede okoliščin umora še vedno skope. Zakaj je do njega prišlo, kaj naj bi bilo v ozadju, kakšen je motiv, še ni znano. Ve se le, da je 55-letnica umrla nasilne smrti, da je bila zadavljena. Po naših neuradnih informacijah pa je storilec ni zadavil z rokami.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Policija zbira obvestila

O umoru, o katerem smo poročali že sinoči, policisti dan po zločinu ne povedo veliko. Zjutraj nam Bartolo Lampret z mariborske policije potrdi, da so bili policisti nekaj pred 19. uro obveščeni, da so v stanovanju našli truplo 55-letne ženske.

"Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je ženska umrla nasilne smrti, zaradi česar kriminalisti zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora."

Pretresena hči po pomoč v lokal
Mrtvo žensko naj bi našel sin, poleg je bila tudi hči, ki se je po grozljivem odkritju zatekla po pomoč v lokal pod stanovanjem.

To nam je potrdil vodja restavracije Zlati lev Goran Horvat. Včeraj zvečer je tako v restavracijo vstopila mlajša, povsem pretresena ženska in dejala, da so ji ubili mamo. Iz restavracije je nato poklicala policijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.