Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Morilka preživela skok z mostu

Žurnal24 main
Morilki iz Beograda ni bilo usojeno umreti: po tem, ko je včeraj ustrelila bivšega moža in njegovo hčerko, je skočila z mostu- in preživela.

Kot smo poročali včeraj, je Ljiljana Mitić pred znano beograjsko restavracijo večkrat ustrelila bivšega moža Ljubomira Dapčevića in njegovo hčerko Milico. 21-letnica je bila mrtva na licu mesta, njen oče je poškodbam podlegel kasneje v bolnišnici. Ljiljana je takoj po streljanju zbežala s kraja zločina.

Po rešitvi v šoku
Sebi je želela soditi drugače kot svojima žrtvama. Skočila je namreč z mostu, a so jo še živo rešili pozno popoldne, ko jo je voda nezavestno odnesla do drugega mostu. Ko je prišla k zavesti, se ni spominjala ničesar- ni znala povedati niti tega, kako ji je ime. "Samo 'tupo' nas je gledala in jokala," je za Pressonline dejal eden izmed ribičev, ki sta jo rešila.

Za smrt sina krivi bivšega moža
Policija sumi, da je razlog za morilski pohod tragična smrt njenega in Ljubomirovega sina Andrije, ki je lani umrl zaradi droge. Ljiljana naj bi za njegovo smrt krivila svojega bivšega moža. Preminuli Dapčević je bil sicer znan kot nekdanji lastnik več prestižnih kazinojev v Beogradu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.