Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Možu odgriznila jezik

Davisova pravi, da se je dejanje zgodilo po nesreči. Žurnal24 main
Tracy Davies iz Velike Britanije je svojemu možu Marku Coghillu odgriznila jezik, ker je bila vznemirjena, da še vedno ni zanosila.
 
 

Nikoli več ne bom okušal karija in ne morem razlikovati določenih vrst hrane, na primer sira na toastu.

Mark Coghill

 
40-letna Tracy Davies je svojemu možu Marku Coghillu odgriznila jezik, je po poročanju britanskih medijev sporočilo višje sodišče v Newcastlu. Daviesova je na sodišču zanikala, da je dejanje storila namerno.

Nesreča naj bi se zgodila med praznovanjem Coghillovega 45. rojstnega dne, ko se je Tracy močno razburila, ker ni bila noseča. Mož in žena sta, glede na pričanje na sodišču, kupila dve steklenici vodke in hrano, da bi nazdravila pred odhodom v pub. Daviesova se je po prihodu domov močno vznemirila, saj si je zelo želela otroka, vendar ni mogla zanositi. Mož jo je želel potolažiti. Med poljubljanjem ga je tako močno ugriznila v jezik, da mu ga je del odgriznila.

Coghilla so sprejeli v splošno bolnišnico v Newcastlu, vendar so se kirurgi zaradi nevarnosti infekcije odločili, da jezika ne bodo poskušali prišiti. Primer na sodišču še ni zaključen.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.