Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Mrtvega v avtu odkrili šele dan kasneje

Podrta drevesa v Horjulu Katarina Klepec
Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj obveščena o prometni nesreči na območju Loškega Potoka pri naselju Lazec v kateri je ena oseba umrla.

"Z ogledom kraja nesreče, ki sta se ga udeležili dežurni preiskovalna sodnica in državna tožilka, je bilo ugotovljeno, da je 43-letni voznik vozila Lada Niva, vozil po gozdni poti, pri čemer je iz do sedaj še neznanega vzroka zapeljal preblizu levega roba vozišča na nasip, vozilo se je pri tem prevrnilo na streho in obstalo na vozišču. Voznik je na kraju nesreče umrl. Intervenirali so gasilci, ki so pomagali pri reševanju pokojnika iz vozila," so sporočili policisti.  

Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo, za pokojnega pa je bila odrejena obdukcija s katero se bo ugotavljal vzrok smrti. Kot kaže, je do dogodka prišlo v poznih popoldanskih urah že prejšnjega dne, torej 13. aprila. 

Več bo znano ko bo ugotovljen čas in vzrok smrti.

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 12:48 17.april 2016.

    Sožalje svojcem !

  • Jani Kosir 20:30 15.april 2016.

    Imej nekaj spoštovanja do pokojnika z tvojimi ušečkarji ured.Pokojnega sem poznal in je sekač privatnik in je verjetno vračal z spravila lesa, ko se mu je zaradi spolzkih tal pač dogodilo to kar se je.Vsekakor je v tem svojem kratkem ...prikaži večm življenju naredil več kot bo marsikateri internetski komentator tukaj naredil v celem življenju.

  • Avatar Leon
    Leon 13:51 15.april 2016.

    Ob vožnjah nekaterih posameznikov na tovrstnih gozdnih poteh in cestah je samo čas kdaj bodo mrtve vozili transporterjih ! To kar se dogaja na mariborskem Pohorju ,kjer krosarji divjajo po gozdnih poteh je terorizem nad pohodniki in ljubitelji naravnega okolja ...prikaži veča ! Pristojne službe delujejo po načelu treh opic !