Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Na cestah več nesreč, podrta drevesa in voda

Nesreča med Višnjo Goro in Grosupljem zurnal24.si
Zaradi nesreč je oviran promet na dolenjki, štajerki in primorki. Ceste so mokre in spolzke, ponekod promet ovira voda na cestišču in podrto drevje.

Zaradi prometne nesreče je na štajerski avtocesti med Domžalami in Ljubljano proti Ljubljani promet oviran.

Posledice prometne nesreče so že odstranili med Lukovico in Krtino, a še vedno ostaja približno tri kilometre dolg zastoj, zaradi katerega se potovalni čas podaljša za približno 30 minut. 

Dolenjka nekaj časa zaprta

Zaradi nesreče v predoru Mali Vrh med Škofljico in Ljubljano je bila nekaj časa zaprta dolenjska avtocesta v smeri proti Ljubljani. Promet je sedaj sproščen, a ostaja zastoj v dolžini do treh kilometrov. 

Promet na dolenjki je bil oviran tudi med Višnjo Goro in Grosupljem, kjer je bil nekaj časa zaradi nesreče zaprt tudi prehitevalni pas proti Ljubljani. 

 

Na primorski avtocesti je bil promet zjutraj oviran zaradi nesreče med Brezovico in CP Log proti Kopru.

Voda in drevesa na cestah

Zaradi večje količine vode je promet oviran na hitri cesti Razdrto - Nova Gorica med Ajdovščino in Selom, podrto drevje pa ovira tudi promet na regionalni cesti Radovljica - Črnivec - Brezje, kjer poteka promet izmenično enosmerno.

Pazite na varnostno razdaljo

Ponekod po Sloveniji dežuje, ceste so mokre in spolzke, zato na prometno-informacijskem centru svetujejo, da vozite previdno, s primerno varnostno razdaljo ter hitrost prilagodite razmeram na cestah.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.