Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Na Dolenjskem dve novi žrtvi prometnih nesreč

Nekaj minut po 11. uri je na cesti Novo mesto – Metlika prišlo do hude prometne nesreče. Enemu udeležencu žal ni bilo več pomoči. Pred dnevi še ena nesreča, za posledicami katere je včeraj umrl 42-letni moški.

Pri kraju Veliki Cerovec sta po prvih ugotovitvah policistov trčila tovorno vozilo in avtomobil. En udeleženec nesreče je zaradi hudih poškodb umrl na mestu nesreče, še dva poškodovana so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Natančen razlog nesreče novomeški policisti še preiskujejo.

Poškodbe so bile prehude, policisti ne vedo, kdo je vozil

Kot poročajo novomeški policisti, so jih iz tamkajšnje bolnišnice obvestili tudi o smrti 42-letnega moškega, ki je bil 20. junija udeležen v prometni nesreči v Šentjerneju.

Nekaj po eni uri zjutraj je osebni avto vozil po lokalni centi v Šentjerneju; v Turpolju je zaradi prehitre vožnje voznik izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. V nesreči se je hudo poškodoval 42-letni moški, poleg njega pa še njegov 18-letni sopotnik.

Volan | Avtor: Gregor Prebil Gregor Prebil

Policisti so pri obravnavi nesreče ugotovili, da sta dve osebi iz vozila kraj zapustili še pred njihovim prihodom. Zaradi nasprotujočih izjav udeležencev niso mogli potrditi, kdo je avtomobil vozil v času nesreče. Identiteta voznika, ki bo tudi kazensko odgovarjal za nesrečo, bo znana šele po zaključeni preiskavi in opravljenih analizah. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Skippy 11:38 11.julij 2015.

    Resnično življenje ni ameriška nadaljevanka.

  • HappyBunny 23:47 10.julij 2015.

    Janez_53No, da ti odgovorim čim bolj enostavno. S prstim odtisom se da ugotoviti, kdo je vse vozil to vozilo, ne da se pa ugotoviti, kdaj je kdo vozil to vozilo, kar je pa izredno pomembno v zgoraj omenjeni zadevi.

  • HappyBunny 23:43 10.julij 2015.

    Točno to! Vendar naš Janez_53 tega ne razume. On misli, da forenzik vzame odtis in ga potem da v računalnik in mu ta pove uro kdaj je ta odtis nastal........še v CSI na televiziji tega ne delajo. Tako je to, ...prikaži več, ko hočeš bit pameten v bistvu pa ......