Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Na hudo nesrečo na Hrvaškem naletel slovenski voznik

Nesreča na HR avtocesti 24sata
Zadnjih nekaj dni ni črnih le na slovenskih avtocestah, tragična nesreča, ki je zahtevala tri življenja, odmeva tudi v sosednji Hrvaški. Voznik nemške registracije je vozilo obrnil sredi avtoceste. Na nesrečo je naletel slovenski voznik s prikolico.

Huda prometna nesreča na hrvaški avtocesti pri Ilovi med Kutino in Novsko, v kateri so včeraj zjutraj umrli 31-, 35- in 44-letnik. Hrvaški portali danes poročajo o vzroku za tragedijo; voznik Toyote nemških registrskih oznak, ki izhaja iz območja Slavonskega Broda, je na avtocesto zapeljal pri Zagrebu. 44-letnik je vozil v smeri Slavonskega Broda, potem pa v enem trenutku iz nepojasnjenih razlogov polkrožno obrnil na avtocesti in vožnjo nadaljeval nazaj proti Zagrebu. Vozil je v času prepovedi vožnje, ki mu jo je izreklo pristojno hrvaško sodišče.

Vozilo v nasprotni smeri je spregledal voznik BMW-ja zagrebških registracij, sledilo je silovito trčenje, ki je zahtevalo tri življenja potnikov v obeh vozilih. Na nesrečo je naletel še 65-letni voznik slovenskih registracij; vanj so se zaleteli odpadli deli prvih dveh vozil. K sreči zanj ta nesreča ni bila usodna.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.