Slovenija > Črna kronika
176 ogledov

Na Jesenicah strašijo klovni

klovn Profimedias
Jeseniški policisti preverjajo več informacij o pojavu oseb, ki so preoblečene v klovne in zadnjih nekaj dni na Jesenicah strašijo ljudi. Zamaskirane osebe naj strašile in lovile predvsem otroke, pojavljale pa so se predvsem v okolici Osnovne šole Prežihov Voranc, na avtobusni postaji, pri spominskem parku in na Blejski Dobravi.

Prve prijave več oseb so policisti sprejeli šele včeraj, popoldan pa so z zbiranjem obvestil že izsledili dva mlajša Jeseničana, ki sta preoblečena v klovne ljudi vznemirjala v petek.

“Ogroženosti oseb v dosedanjem zbiranju policisti sicer nismo potrdili, opozarjamo pa, da ima tako početje znake prekrška, v nekaterih primerih pa lahko tudi kaznivega dejanja, četudi gre morebiti samo za potegavščino. Zato bomo ob prijavah in zaznavah dosledno ukrepali,” sporočajo s policije.

Kdor bi bil priča takemu dogodku ali ima informacije o osebah, ki to počnejo, naj podatke prosimo čim prej sporočijo policiji na interventno število 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, je pravijo gorenjski policisti.

Klovn Zombie (Derek Graf), iz filma Dobrodošli v deželi zombijev | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 17
  • malonaokoli 09:46 20.oktober 2016.

    pridite v Frankfurt pogledat, koliko spačenih nemških glav hodi naokoli, z vse mogočimi kovinskimi vsadki po obrazu in glavi...groza ! pa še maske ne morejo dol dat.

  • Milan Novaković 23:20 14.oktober 2016.

    Čaki čaki vi bi tepl, pa okrog kepe 2 al pa 3 dajal ker se hecajo, dj mal poglejte kaj vam politi delajo k birjejo norca iz vs že več kot 20 let a se vi hecate mal????....Kuj vam ...prikaži več gre v nos če se kdo kj zajebava al pa kj, sj mladi nimamo kj počet, loh delamo po 10 ur na dan, 7 dni v tednu za faking 720€ plače in kaj mam od tega, še svoje življenje nemormo zaživet v sloveniji, vi se pa bunite za ena 3 klovna....CEL PARLAMENT IH JE POL pa kaj NAREDITE????? a jim date 3 okrog kepe, pa pelete v maricah, pa z pendrekom tepete????KAJ NAREDIIIITEEE!!!!!NIČ in vedno bo NIČ!!!!Tko da pustite mulce na mir če že brijejo norca pač brijejo mal se pozabavite z svojim vodilnim v državi.....NAREDITE GLEDE DRŽAVE KAJ PA MULCI NEBOJO POČEL TAKIH PIZDARIJ DO TAKRAT PA STE PA LAHKO SAMO TIHO!!!!!!

  • hpet 15:35 13.oktober 2016.

    Tole klovnomanijo lepo širijo novinarji, ki nimajo, ali pa ne znajo, raziskovati kakšnih pomembnejših tem. Ker je pa to glavna tema novic dobijo mladi ideje. Enega bi bilo dobro v roke dobit, ga krepko okol kepe parkrat in poklicat novinarje, ...prikaži več naj za razliko poročajo kakšne so lahko tudi posledice... sedaj namreč mladina vidi v tem samo zabavo.