Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Na obalo Splita naplavilo človeško nogo

Split Shutterstock
Na splitski plaži so domačini danes našli naplavljeno človeško nogo.

Splitčani so danes ob 9.40 na plaži našli človeško nogo. O najdbi so takoj obvestili policiste, ti pa so nogo že predali splitskemu oddelku za patologijo.

Komu je nekoč pripadala noga, še ni znano, preiskava namreč še vedno poteka, na območju splitske policije pa pogrešajo več ljudi, piše 24sata.

Po poročanju spletnega portala Index.hr naj bi šlo za mafijski obračun.

Komentarjev 3
  • Erika Brecelj 18:46 08.oktober 2012.

    Se probam zadržat pa ne gre, da se ne bi oglasila. Kakšen mafijski obračun. Dejstvo je, da je zadnjega pol leta na strani PU in oseb za stike z mediji ful postalo popularno, če rečejo, da je v primer bila ...prikaži več vpletena mafija. S tem takoj narodu premažejo oči češ zgodilo se je nekaj zares hudega, ne pričakujte, da bomo primer rešili, je ful zapleten, mafija je bila na delu. Bučke! Enako so rekli za tisto Mehikanko ubito na Hrvaškem pa evo kaj se je skobacalo - navadno mulo, domačin je bil. Oni pa so sanjali, da so iz Mehike prišli pripadniki narkokartela in jo pokončali. Enako ugibajo za ubito angleško družino v Franciji in bogve kaj se bo tam pokazalo čez čas... Da je mogoče bil eden od kolesarjev, ki je lovil drugega kolesarja? Ropi so že vsi po vrsti mafijski, ko se kdo strelja, je to že vse mafijski obračun... Začuda niso še napisali, da so oni sami (policija) mafija. :) Vsaj nekaj kar bi držalo vodo.

  • Ferluci 15:28 08.oktober 2012.

    Ni, samo morski krokodil ga je pojedel, nogo pa pustil ...

  • Izudin 14:40 08.oktober 2012.

    Da se ja ni komu kaj zgodilo.