Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Na prvi šolski dan dve nesreči

Fotografija je simbolična. (Foto: arhiv Žurnal24) Žurnal24 main
Prvi šolski dan prinesel dve prometni nesreči, v kateri sta bila udeležena otroka.

Prva prometna nesreča se je zgodila v Celju, kjer sta se v trčenju dveh osebnih avtomobilov poškodovala voznica in njen šestletni otrok. Bila sta na poti v šolo. Druga nesreča se je zgodila v Rogaški Slatini, kjer sta trčila 14-letni kolesar in 36-letna kolesarka (oba brez čelade). Odnesla sta jo z lažjimi poškodbami.

Celje. Sinoči se je v križišču Mariborske in Dečkove ceste zgodila nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih avtomobilov. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosijo vse, ki ste nesrečo videli, da pokličete na telefonsko številko Policijske postaje Celje 54 26 400 oziroma 113.

Vinjena na cesto
Še ena nesreča se je zgodila na obvoznici Celje−Levec, kjer sta trčila 57-letni kolesar, ki je izsilil prednost 53-letnemu vozniku kolesa s pomožnim motorjem. Kolesarju je alkotest nameril 0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, vozniku kolesa s pomožnim motorjem pa 0,59 miligrama.

Pri obeh so bili izpolnjeni pogoji za pridržanje, vendar kolesar ni bil pridržan, ker je zaradi hujše telesne poškodbe ostal na zdravljenju v celjski bolnišnici, so na PU Celje zapisali v sporočilu za javnost.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.