Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Na Šmartinki počila cev

Počena cev na Šmartinski cesti
1/5
Bralka
Zaradi počene cevi zalilo krožišče in prostore nekdanjega Baumaxa v City Parku.

"Na Šmartinski cesti je počila vodovodna cev, voda je tako hitro tekla, da je zalilo krožišče in nekdanje prostore bauMaxa, ki trenutno niso v uporabi," je pojasnil direktor City Parka Toni Pugelj. "Trenutno je že dokaj normalno stanje, saj je bilo posredovanje hitro in vodo so že izčrpali."

City Park po besedah Pugelja normalno deluje, le uvoz s Šmartinke bo še nekaj časa zaprt. "Policija je področje zaprla, da se počisti, poleg tega je pri uvozu za pol metra dvignilo asfalt."

Obvestilo o zaprtem delu ceste od Šmartinske ceste proti nakupovalnem središču zaradi poškodovanega vozišča so objavili tudi na prometno-informacijskem centru.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 21:47 03.september 2015.

    DO KDAJ MISLITE OBJAVLJATI LAŽLJIVO REKLAMO ZA zdraviloPROTI DEFORMACIJI NOŽNEGA PALCA , KO JE ŽE SLUŽBA ZA VARSTVO POTROŠNIKOV TO PREVARO JAVNO OZNANILA . NOBENEGA ORTOPEDA dr. MIHA PAVLINA ni v SLOVENIJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!