Slovenija > Črna kronika
74 ogledov

Na vlak, da si vzameta življenje

Nasilje na železniški postaji Saša Despot
Fantu s prerezanim vratom naj bi pri samomoru pomagal prijatelj.

Kriminalistična preiskava nenavadnega in brutalnega incidenta na ljubljanski železniški postaji, kjer je v prvi polovici decembra s prerezanim vratom obležal komaj 18-letni mladenič s Štajerskega, se je po neuradnih informacijah časnika Dnevnik končala. "Policisti so ugotovili, da naj bi šlo za poskus samomora, pri katerem je 18-letniku pomagal enako star prijatelj, s katerim sta tistega dne z domačega Štajerskega pobegnila v Ljubljano," v današnji izdaji časnika piše Peter Lovšin.

V začetku meseca smo poročali o napadu na ljubljanski železniški postaji. Policija je na javnem stranišču našla huje poškodovanega mladeniča s prerezanim vratom. Že takrat je bilo znano, da gre za enega od pogrešanih 18-letnikov z območja Policijske uprave Celje, ki so ju svojci pogrešali od jutra. Nazadnje so ju videli, ko sta se zjutraj odpeljala proti Ljubljani.

Mladeniča, ki imata določene težave, naj bi se po poročanju Dnevnika z vlakom odpeljala v Ljubljano prav z namenom, da si vzameta življenje.

Komentarjev 2
  • 4krogci 16:34 27.december 2013.

    Živali napadejo drugo žival ki je šibkejša ali pa karkoli je z njo narobe, ljudje pač nesmemo takih odstranit zato pa so samomori - pač naravna selekcija!

  • Trovlak 14:04 27.december 2013.

    Določeni posamezniki mladostnikov so pa totalno sfukani v glavi. To bi lahko mirno naredil doma za štirimi stenami in ne bi bilo potrebe po spektakularnih prizorih, ki so marsikateremu mimoidočemu pokvarili ne samo dan, ampak mesece življenja. Če bi ta ...prikaži več mladostnik vsak dan vstajal ob petih in bil minimalno 8 ur obremenjen z delom, potem bi ga pa še doma čakale delovne obveznosti, na kaj takšnega ne bi pomišljal. A to so tisti kako se jim že reče - emoti, ko menda prav hočejo, da se smilijo drugim in sami sebi?