Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Naboj zadel 25-letnika

Žurnal24 main
Velenjski policisti preiskujejo milo rečeno nedopusten primer streljanja z zračno puško v parku. Krogla je sredi belega dne zadela 25-letnika.

Božidar Pezdevšek s celjske policije je za Žurnal24 potrdil, da tamkajšnji policisti iščejo neznance, ki so v petek okrog poldneva v velenjskem Sončnem parku streljali z zračno puško, pri čemer so v čelo zadeli 25-letnika.

Mladenič je s skupino prijateljev sedel pred stavbo nekdanjega vrtca Rožle, ko se mu je nenadoma iz glave pocedila kri. Rano si je na mestu dogodka s prvo pomočjo oskrbel sam; ker mu je naslednji dan in v nedeljo otekla, je poiskal tudi zdravniško pomoč. Sprva namreč ni pomislil, da bi izstrelek lahko ostal v glavi. Napotili so ga na kirurgijo v Celje, kjer so opravili kirurški poseg in zadevo prijavili policiji, kamor se je zaradi resnosti poškodbe obrnil tudi poškodovani.

Mladenič je dogodek opisal na svoji strani na Facebooku, za medije pa izjav o neljubem dogodku noče več dajati, saj si ne želi dodatnih nevšečnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.