Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Najstnik ubil dveletno deklico

Karl je malo Demi surovo pretepel. Žurnal24 main
Sodišče v Manchestru v Veliki Britaniji je 15-letnega fanta obsodilo zaradi umora dveletne deklice. Najstnik jo je pretepel, brcal in lasal. Deklica je dva dni kasneje umrla v bolnišnici.
Karl McCluney je varoval malo Demi Leigh Mahon, medtem ko je njena mama odšla na banko dvignit otroški dodatek. Ko se je vrnila domov, je zagledala grozljiv prizor. "Zakričala sem 'Zakaj nisi poklical rešilca'," je na sojenju povedala mati Ann Marie McDonald. Karl pa je zakričal: "Nikoli nisem nič naredil, nič nisem naredil!"

Poročilo patologinje Naomi Carter je grozljivo; deklica je imela po telesu 68 ran, del lasišča je bil odtrgan od glave, možgane je imela hudo poškodovane.

Karl je sprva trdil, da je Demi padla na otroškem igrišču, vendar je bilo to glede na poškodbe nemogoče. Psihiater, ki je pregledal Karla, je ugotovil, da se mladostnik ne more sklicevati na neprištevnost, očitno pa je, da ima težave z nadzorovanjem besa. Kot kaže, je namreč mala Demi zaradi nečesa ujezila Karla, ta pa jo je surovo ubil.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.