Slovenija > Črna kronika
101 ogledov

Najstniki skupinsko posilili 17-letnico

plaža Kolovare Zadar Filip Brala/PIXSELL
Iz Hrvaške prihaja pretresljiva vest o skupinskem posilstvu 17-letnega dekleta. Fantje, stari 22, 19, 18, 17 in 16 let so jo posilili na zadarski plaži Kolovare.

Eden od njih naj bi dekle omamil v nočnem klubu in jo pripeljal na plažo, kjer jo je posilil kot prvi. Nato je poklical še druge svoje prijatelje, da so se izživljali nad njo. Peterico okrutnežev so že odvedli v pripor, kjer bodo ostali do nadaljnega, saj hoče policija s tem zagotoviti, da ne bodo vplivali na pripovedanja prič, hkrati pa jim bodo preprečili, da bi zločin ponovili.

Zločin se je zgodil v začetku novembra, policisti pa so zanj izvedeli od žrtve. Zadarska srednješolka je na policijsko postajo prišla 3. novembra zgodaj zjutraj, prekrita s solzami in povsem prestrašena. Potem ko jim je povedala, kaj se je zgodilo, so policisti prijeli vseh pet fantov.

Kot kaže je žrtev večer pred tem preživela s fanti, skupaj so obiskali nekaj lokalov, nato pa so odšli v klub Hitch, kjer se je vse skupaj začelo. Tam jo je eden od fantov omamil in nato na plaži Kolovare seksal z njo brez njene privolitve. Kot rečeno, so prišli še ostali fantje in storili enako.

Komentarjev 5
  • stojči 16:53 10.november 2013.

    Policija bi bila učinkovita, samo kaj, ko bi jih naše sodstvo takoj spustilo na svobodo!

  • majdas 16:24 10.november 2013.

    Zdi se, da se to lahko ze povsod zgodi - tudi pri nas. Se pa sprasujem, ce bi bila nasa policija tudi tako hitra in ucinkovita ... ?

  • Oxxo 15:49 10.november 2013.

    @dragecTebi se (mentalno) stanje iz meseca v mesec drastično slabša!