Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Nakradel za 37.000 evrov

Ukradeni predmeti
1/3
PU Ljubljana
Policija je prijela Ljubljančana, ki naj bi vlomil v več deset objektov in ukradel za 37 tisoč evrov predmetov, lastnike nekaterih še vedno iščejo.

Konec junija je policija prijela 26-letnega Ljubljančana, ki ga sumijo vloma v 38 objektov. Osumljeni naj bi najpogosteje vlamljal v stanovanja v Ljubljani, včasih tudi v več objektov v istem dnevu. Po informacijah Policijske uprave (PU) Ljubljana je kradel različne predmete, najpogosteje pa televizorje, računalnike, fotoaparate, nakit in gotovino. Preiskovalni sodnik je za osumljenca, ki je s tatvinami povzročil za okoli 37 tisoč evrov škode, odredil pripor. 

Iščejo lastnike ukradenih predmetov

Med hišno preiskavo so policisti pri osumljencu zasegli številne predmete, vseh lastnikov pa še niso našli. Zato nam je PU Ljubljana posredovala tudi fotografije predmetov, ki si jih lahko ogledate v galeriji. Med njimi so mobilni telefoni različnih znamk, fotoaparati in videokamere, žepni uri, broška in nož. Za vse informacije glede predmetov se lastniki lahko obrnejo na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad.

Komentarjev 1
  • chamil 12:35 25.julij 2013.

    te smeti nevem če so vse skup vredne 100€